Feestweek

’t Startblok maakt verschil in onderwijs

Geen officieel Jubileum en toch een feestelijke week!!

De Ouderraad van ’t Startblok heeft ervoor gezorgd dat de week van 24 juni voor alle Startblokkinderen een week wordt die in hun herinnering zal blijven hangen.

Alhoewel 35 jaar geen officieel jubileumgetal is, wilden we op t Startblok deze week niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom staat de week van 24 juni in het teken van leuke activiteiten en verrassingen;

  • Maandag     24 juni;                Schoolreis naar de Efteling
  • Dinsdag       25 juni;                Een lekkere verrassing
  • Woensdag   26 juni;                Ijs op school en waterdag
  • Donderdag 27 juni;                nog een waterdag???
  • Vrijdag        28 juni;                De ’t Startblok-vossenjacht in het teken van ons Jeelo

project ‘Leren van personen van vroeger’             

Deze feestweek wordt mogelijk gemaakt door de Ouderraad van ’t Startblok, maar ook door alle hulpouders die tijdens de Vossenjacht (maar liefst 80 ouders) en de schoolreis (70) ondersteunen. Hierdoor maken we er voor ‘onze kinderen’ een onvergetelijke week van.

Al 35 jaar lang verzorgt ’t Startblok in de Cuijkse wijk de Valuwe onderwijs aan een grote diversiteit aan kinderen. ’t Startblok maakt deel uit van Invitare Stichting Openbaar Onderwijs. De missie “’t Startblok maakt verschil in onderwijs” wordt zichtbaar in de school. Al jarenlang is het leerlingenaantal op ’t Startblok stabiel (rond de 340 kinderen) en komen kinderen uit de Katwijk, de Heeswijkse Kampen (ongeveer een derde deel) en de Valuwe graag met hun ouders naar ’t Startblok.

Tijdens deze feestweek vieren we samen 35 jaar Openbaar onderwijs op ’t Startblok.